Gud – Jesus ER skaberen!

Gud – Jesus ER skaberen
Se ud af vinduet
Se knopperne på træder og buske springer ud
Se på de skrøbelige planter – blomster der kan bryde gennem selv en hår og stenet jordbund.

Fuglene kommer bygger meget kunstfærdige reder, selv de dygtigste menneskelige bygmestre kan ikke gøre den kunsten efter selv på udsatte steder i trætoppe i storm holder den.

Fugle trækket – fuglene kan finde vej selv over meget lange strækninger.

Til min ensomme ikke troende mor.

Besøg er bedst men telefon kan også bruges, brev er dårligst.

Se ud af vinduet ud i haven, husker du i kolonihave eller da i hus have – gård.

Tænk hvilken kraft der er i et eneste lille frø, der blev sået i jorden.
Selv de største træer kommer fra et lille frø.

Flere tonatoer har hærget USA – Texas og forvoldt meget store ødelæggelser og kostet flere mennesker livet. Ingen menneskelig kraft kan måle sig med Guds kraft således som de kom til udtryk gennem naturens kræfter.
Hvorfor?
For at vække jordens befolkning.
For at vise at Gud er til.

Lyn er elektrisk udladning der, hvis det kunne fanges og gemmes var nok til en stor by med mange fabrikker i lang tid.

Det har sneet i dag jeg talte derfor med mor om sne det er hvidere en noget andet. Det er let og alligevel tungt det er koldt og alligevel varmt opbygningen af et snefnug er helt fantastisk.

Til min ikke troende mor.
Gør et bevist forsøg på at fatte dig i korthed.
Det du fortæller af religiøs karakter må under ingen omstændigheder tage mere end 3 minutter og det vil være endnu bedre med kun 2 minutter forbered det du vil sige – øv det igennem nogle gange for dig selve før samtalen.
Hvis vedkommende kommer med spørgsmål eller kommentarere, er det igen af en alt afgørende vigtighed at du fatter dig i korthed i dine svar lad være med at falde for fristelsen til at holde en lang prædiken på flere minutter eller længer som svar. Øv dig i korte svar øv dig i at sige noget ting som får vedkommen til at komme med spørgsmål hvis der ikke ingen spørgsmål kom så skift emne.

Ord i forbindelse med påsken.
Påsken havde og har stadig en utrolig stor betydning for det jordiske folk. Men den største og mest betydningsfulde begivenhed for den kristne af verden Jesus korsfæstet om fredagen var ikke noget særlig for dem. Jøderne, men for os der tror på Jesus er det den mest betydningsfulde begivenhed der nogensinde er sket i hele jordens historie.