Siden jeg uploadede hjemmesiden om hr pastor JB, hans meget specielle bibel og måde at bruge biblen på og om de lejre han afholder både her I landet og I andre lande, har jeg modtaget et par mails med et MEGET  STORT ønske om at få standset JB og hans virke, dette er der dog ikke grundlag for at kunne, da det er en helt utrolig klog, smart og snedig person vi her har med at gøre og som hele tiden arbejder på en måde der ikke ifølge loven er ulovlig, at det er umoralsk og ofte grænser til hjernevask er en anden side, men også dette er ifølge gældende lov - om ikke direkte lovligt, så er det i hvert fald ikke ulovligt eller strafbart.
En af de ting der undre mig helt utrolig meget er, at hvis JB lejre virkelig var så helt fantastisk dejlige, som han og pigerne siger og hvis han selv var en så helt vidunderlig en person, som de fleste af pigerne siger at han er, og hvis det der foregår på disse lejre også når en pige har ene time med hr JB er så vidunderlig, som både han og de fleste af pigerne sige, hvis pigerne virkelig giver ham vin, for så bagefter, at have uhæmmet vild og ubeskyttet sex med ham, som flere af pigerne har oplevet, hvis han virkelig er så god og dejlig en elsker, som mange af de piger der selv har erfaret det siger, HVORFOR  MÅ  OFFENTLIGHEDEN  SÅ  IKKE  HØRE  OM  DET ? ? ?
Hvis virkelig det var så dejlig og godt at være på JB lejer som han og pigerne siger, så burde ALLE pigerne fortælle om det på nettet, således at andre kunne høre om disse helt vidunderlige lejre. Hvorfor vil hr JB ikke svare på de relevante spørgsmål der bliver stillet til ham? Jeg kan ikke tro andet end at det er fordi at de ting der foregår på lejren der ikke må blive kendt af offentligheden. Det kunne være meget interessant at få feks Ekstrabladet til at skrive nogle artikler om det.
JBs arbejde kan og bør opdeles i to afdelinger.

En hvor det er fysisk ubeskyttet sex med om ikke alle, så i hvert fald langt de fleste af lejrens kvindelige deltagere og nogle gange med mere end en af gangen, men da de alle er over den kriminelle lavalder, kan han ikke beskyldes for at have sex med mindreårige.
Voldtægt kan han heller ikke beskyldes for, da de fleste af pigerne er mere end villige og ofte kommer langvejs fra for at være med på hans lejre.
En anden ting der taler til JB fordel er, at det I et meget stort omfang, er de samme piger, der med veninder, kommer på lejrene, derfor er der ikke annoncer eller anden form for falsk reklame.
De piger der kommer på disse lejre er helt klar over, hvad det er der foregår, det er IKKE uvidende mindreårige piger.

 

Den anden side af JB arbejde er af en hel anden og MEGET FARLIGE art. Den førnævnte var nærmest fysisk, denne her er det modsatte, den er åndelig - sjælelige
JB er en mester I at benytte sig af den almindelige meget lille kendskab til Biblen og Jesus. Det store flertal af den danske befolkning, ved ikke selv de mest elementære og grundlæggende ting I Biblen, hvilket kommer til udtryk feks I Tv2s udsendelse "Hvem vil være millionær"  Djævlen har derfor meget let spil når han benytter sig af Biblen. Hvis de piger der kommer på JB lejre havde blot et minimum af kendskab til Guds ord så ville ingen af dem komme. De fleste af de piger der har været på en eller flere af hans lejre er blevet besat, nærmest hjernevasket, med en bibelsk vranglære der ofte giver dem depressioner og søvnløse nætter.
JB har fremstillet sin egen bibel, som blandt andet indeholder Titanuses bog der grundlag for den sataniske lære han underviser de unge I på disse lejre.