I de over 20 år jeg har arbejdet med Bibel-Skolen, har vi modtaget mange hundrede mails fra personer der på en eller anden måde var blevet forført og vildledt. Der har været rigtig mange forskellige beretninger om, hvordan Djævlen på en meget snedig måde havde lokket dem på vildspor.


For et par uger siden, modtog vi en mail, fra en unge pige som følte at hun var blevet forført af en som kaldte sig præst og som havde ord for at være rigtig god til at tale med unge piger. De havde ud over en samtale også haft sex, men der var ikke tale om voldtægt. Pigen var ikke mindreårrig, så sådan set var der ikke noget forkert I det, og det var da heller ikke så meget det hun skrev til os om, men den måde han havde "forført" hende på, ved hjælp af en beretning I Biblen om Loth og hans to døtre, (1Mos 19,29-38) der gav deres far vin, hvorefter de på skift havde sex med ham og blev gravid.

Det var denne beretning præsten brugte for at få pigen til HELT at overgive sig til ham, hvilket også lykkedes.
Nu er dette ikke en usædvanlig oplevelse, at denne unge pige har været ude for, der er desværre rigtig mange såkaldte kristne der ved misbrug af biblen forfører andre. At det I dette tilfælde ikke var et spørgsmål om penge, helbredelse eller en anden lignende ting, men sex han var ude efter, er heller ikke usædvanlig. Rigtig mange unge også unge piger søger sexuelle oplevelser. Mange bruger diskoteker eller kroballer ofte uden trusser, så der er lettere adgang for manden.

Endnu flere bruger dating stederne på internettet, hvor mange, mange tusinde danskere søger efter en seksuel partner for en aften eller for lidt længere tid. Alt dette er vi har på Bibel-skolen kendt med og selv om vi mener, at det er umoralsk og i strid med Biblens budskab, er det som regel ikke noget vi kan ændre på. Derfor var denne mail også meget tæt på at blive en af dem der blev besvaret med en venlig mail og nogle ord om at tænke sig bedre om en anden gang.

MEN da jeg nærlæste mailen fra den unge pige og så nærmere på omstændighederne, åbnedede der sig en helt anden verden for mig. Ikke en verden, hvor det er almindelige timelige og verdslige ting, som sex, penge, magt og begær der er de dominerende, men en verden, hvor gudsbespottelse og misbrug af Biblens ord, på en måde og I et omfang, jeg ALDRIG før havde set magen til. Et menneske der HELT har overgivet sig så totalt til Satan, at han var som et frygtindgydende dyr.

Jeg begyndte nu at undersøge, dette menneskes baggrund og virke nærmere, og jo mere jeg læste om ham og hans virke, jo mere stod det klart for mig at hans uhæmmede, ubeskyttede sex med et utal af unge piger, ikke var noget af betydning I forhold til den anden side af hans liv og virke, hvor han blandt andet har udgivet en meget speciel udgave af biblen, som er grundlaget for hans sataniske virke. Nu ved jeg at der er flere af de læsere, som ikke kender Bibel-Skolens måde at arbejde på, som tænker at det ikke kan passe, at vi blot tilsviner en uskyldig person, og taler om nuget vi blot fantaserer os til, derfor vil jeg her give et par eksempler på det grundlag vi bygger denne artikkel på.

Når Gud beder Titanius om at forføre skøgerne i Jitzmael er det natuligvis fordi Gud har en højere hensigt og plan om føre de tre skøger til sig. Han bruger således Titanius´ kønsdele som sit ædle redskab, der skal frelse de tre fortabte sjæle. Vi kristne kan således alle komme i en situation, hvor det er nødvendigt, at vi lader os selv eller dele af vor krop bruge som Herrens lydige redskab. Det er vigtigt, at vi i disse situationer lader os føre og lede af Helligånden, således at vi ikke drives af lyst og liderlighed men af ønsket om at tjene Herren. Titanus 12,6-8

Når ypperstepræsten på den tiende dag i den syvende måned forenes og bliver ét kød med de 210 keruber ved vi, at Herren taler til os gennem disse tal: 2300 minus 1844 er 456. Læg hertil 210 (for antallet af keruber) og vi ser tallet 666. At dette er et helligt tal er indlysende. Så Titanius måske ikke 666 engle med flammende sværd i drømmen?
Tallet 666 er I følge Biblen Satans tal og IKKE et helligt tal. Åb 13,11-18